The Morning After: ‘Dat jij het liever anders had gezien, tja daar kan ik natuurlijk niets aan doen.’

by

Ik heb nooit gezegd dat ik verliefd op je was. Dat jij het liever anders had gezien, tja daar kan ik natuurlijk niets aan doen. Dat ik je mee uit eten nam, mijn geheimen vertelde met mijn hoofd in jouw schoot en aan de telefoon tegen mijn ex zei dat ik met je “op date ging” betekende niets. De kusjes die ik op je voorhoofd gaf in dat café naast het restaurant deden ook niets met me. Nee, ik zocht gewoon genegenheid. Je had een willekeurige andere vrouw kunnen zijn. Al zal ik natuurlijk tot in de eeuwigheid blijven volhouden dat je dat zeker niet was. Want ik speel niet met je gevoel. Ik was en ben altijd eerlijk en duidelijk.

 Dat je jezelf nu slecht voelt doordat je er andere verwachtingen bij had dat is nou eenmaal niet anders. We kunnen er beiden niets aan doen. Het is jammer, misschien een teleurstelling voor jou, maar ik kan er niets mee. Al wil ik je nu wel laten zien dat we zonder seks ook kunnen afspreken, want je bent heus wel meer dan alleen een gelegenheidsscharrel.

Wanneer we weer afspreken? Geen idee. Ik heb het nu ook heel druk, weet je wel. Met mijn eigen plan trekken. Dat plan waar jij helaas niet in voorkomt. Ik bedoel, ik heb toch nooit gezegd dat ik verliefd op je was?

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *