Liefs uit Malaga: “Fuck het, ik heb zelfs spijt, dat ik zoveel spijt heb”

by

“Spijt is een excuus, herinneringen leven namelijk voor altijd.” Lees ik ergens in Berlijn, terwijl ik denk: ‘welke hipster heeft dit nou weer geschreven?!’

Ik heb fucking veel spijt in mijn leven. Spijt dat ik gisteren heb gedronken, spijt dat ik zoveel op straat eet, spijt dat ik zo weinig thuis ben, spijt dat ik weinig rust pak. Fuck het, ik heb zelfs spijt, dat ik zoveel spijt heb.

Spijt is die ene guy die je elke dag bij de halte ziet, maar waar je niet echt matties mee bent. Dus het liefst neem je een bus eerder, maar die mis je toch elke keer, waardoor je ‘je mattie’ toch wel effe een boks moet geven.

Vroeger dacht ik dat Liefs uit Londen van Bløf ging over een geromantiseerde lange afstandsrelatie. Het mooie van reizen, los van dat je jezelf even uit kan zetten van alles, vind ik het geconfronteerd worden met de wereld.

Reizen geeft het me het gevoel dat ik er ben. Dat mijn honderd jaar hier niet maar een kleine bliep is, binnen een groter geheel, maar dat alles nu is. En we doen het toch maar één keer, dus waarom zouden we niet all the fucking way gaan.

Is spijt niet gewoon een gratis reminder dat het leven hoe dan ook verder gaat, met of zonder jou en je spijt. Aan het eind hebben we echt alleen herinneringen om op terug te kijken en is spijt voor spek en bonen.

Liefs uit Londen van Bløf gaat over iemand die via iemand anders reist, omdat hij dat zelf niet kan. Als dat niet de definitie van geen spijt hebben is, weet ik het ook niet meer. Geen spijt meer, omdat ik geen foto heb gemaakt op die berg, maar juist blij dat ik er was om het met eigen ogen te zien.

Te nada,

Liefs uit Malaga.


Heb jij al tickets voor Het Lief Dagboek Kerstdiner op 14 december in de Kopstootbar?
Klik hier voor tickets!

Met een 3 gangen diner inclusief wijn, bier, Jajem en veel meer in de Kopstootbar. De bovenste verdieping is helemaal van Het Lief Dagboek en zal als die chique poezen die we zijn op en top worden aangekleed. Door de avond heen zullen er verschillende sprekers, waaronder Jerry Hormone en Mercedes Coco, voordragen voor het uiteindelijk helemaal uit de klauwen gaat lopen en zich omtovert in de after party die tot 03.00 zal duren. Tickets inclusief alles zijn nu verkrijgbaar. We kunnen niet wachten!

No tags 0 Comments 0

No Comments Yet.

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *