Het Lief Dagboek, Mercedes Coco, Uncategorized

Een ode aan orale seks: ‘Kwade tongen die houden van proeven en orgasmes geven’

NPO Radio 2 vroeg Mercedes een tegenreactie te schrijven op de uitspraken van de President van Oeganda, waarin hij onder andere pleitte voor het verbieden van orale seks. Dit resulteerde in deze column welke zij heeft voorgedragen tijdens de radioshow SHAY. Lees de column onderstaand of klik hier voor het fragment.


Het is tegen de klok van 01.00 wanneer ik mijn fiets tegen de boom voor mijn huis zet. Gehaast gris ik de sleutel uit het slot en direct draai ik me om, op zoek naar hem. Hij, de man naar wie ik al de hele avond en misschien langer verlang. Met mijn rechterhand reik ik naar zijn nek, mijn hand druk ik stevig in zijn huid. Ik kus hem, hij zoent mij. Onze tongen vinden elkaar. Zijn lichaam tegen de mijne, maar dan zonder kleding aan. Dat is wat ik wil, dus ik vis mijn huissleutel uit mijn tas en trek hem achter me aan, mee op de trap.
De deur opent hem niet snel genoeg. Hij draait me nog eens om, pakt met zijn hand mijn kaak vast en laat me nog eens zijn tong proeven. Plots valt de deur open, uit het slot. We sodemieteren naar achteren, maar hij vangt de klap met zijn armen op. De vraag of het gaat hoef ik niet te stellen, hij lacht. Ik schop de deur in het slot en samen kruipen we de volgende trap op. Eenmaal boven gooi ik mijn tas aan de kant, gevolgd door mijn jas en de zijne vliegt erachteraan. Zijn lichaam vindt opnieuw de mijne en zijn handen de knopen van mijn broek. Nog geen 30 seconden later glijdt mijn string onder begeleiding van zijn vingers naar beneden. Ik voel zijn handen op mijn bovenbenen hun greep verstevigen, zijn tong aan de binnenkant van mijn dijen. Ik voel een vinger op mijn lippen en dan bedoel ik niet die op mijn gezicht. Er loopt een rilling over mijn rug en ik kom iets overeind. Hij duwt me terug en zegt: ‘Ik wil dat je geniet.’
Het moment wat daarna volgde was zo lekker en intiem. Zijn tong waarmee hij speelde en proefde. Met het puntje langs mijn gevoeligste plekjes. Zijn ene vinger in me, zijn andere hand steeds steviger in mijn been gedrukt. Wanneer ik kreunde en zuchtte kon ik hem bijna voelen glimlachen, want dit is wat hij mij wilde geven. Zo tussen mijn benen, met zijn gezicht. Hij gaf me alles wat ik wilde en nog meer. Ik smachtte. Hij had me in zijn macht, maar niet op een verkeerde manier.
Hij gaf me, enkel met zijn mond een waanzinnig orgasme, maar schijnbaar vindt de President van Oeganda dat zoiets verboden zou moeten worden, want met je mond mag je alleen eten en niks anders.

Hij had het over kwade tongen van buitenaf die de bevolking hebben overtuigd elkaar oraal te bevredigen. Kwade tongen die houden van proeven en orgasmes geven. Mijn tong is dan behoorlijk woest, kan ik je zeggen.

Iemand laten genieten met je mond om zijn penis of tong op haar klit is één van de intiemste dingen die er is. En al is er geen sprake van liefde, maar puur verlangen en lust voor simpelweg wat minuten of uren. Het doet er even niet toe. Dit gaat niet om zaadlozing, voortplanting of ander evolutionair gedoe. Dit gaat om genot. Wanneer er een kreun uit zijn of haar mond komt om wat jij met je tong doet, is er niet meer één iemand die ervan geniet. Want in zowel het krijgen als het geven zit plezier.

Natuurlijk is samen dineren en glazen wijn drinken aan tafel in het kaarslicht ook niet verkeerd. Er is niet voor niets een gezegde over dat liefde door de maag gaat, maar een hoogtepunt als zijnde het eten van, laten we zeggen, een goed stuk vlees is toch net even anders dan onstuimig klaarkomen om hetgeen wat die woest aantrekkelijke man of vrouw met het gezicht tussen jouw benen met zijn of haar tong deed.

Dat de President van Oeganda enkel eet met zijn mond en praat over het verbieden van oraal bevredigen is voor hem een groot gemis. De beste man weet niet wat hij mist. Dat gelul over worminfecties in je maag, want volgens hem is orale seks, seks aan het verkeerde adres. Toch apart dat praktisch de hele wereldbevolking dan continu op de verkeerde bel drukt, terwijl de deur daarna wel open gaat. Zou hij dan niet gewoon al jarenlang voor een dichte deur staan?

Dat gezegd hebbende, nog even een klein ding aan alle luisteraars: Ik hoop dat iedereen en ook zeker alle Oegandezen voor, na of, voor mijn part, zelfs tijdens het eten, hun geliefde of gewoon die one-night-stand zullen blijven proeven, likken en oraal bevredigen.


Benieuwd naar hoe Mercedes dit live heeft voorgedragen? Beluister hier het fragment.